Bestel informatie

Aanbod producten
Wij hechten zeer veel waarde aan de kwaliteit van de aangeboden producten, evenals de herkomst. De producten in de bestellijst zijn daarom zorgvuldig geselecteerd op hoge kwaliteit. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties over een product? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of per email: info@versvoerhoorn.nl

Hoe werkt het bestellen?
Selecteer de gewenste producten. Deze komen automatisch in de bestellijst te staan.
Staan alle gewenste producten in de bestellijst? Klik vervolgens op Afrekenen om door te gaan naar de bestelprocedure. Op deze pagina kunnen de contactgegevens worden ingevuld. Klik vervolgens op Bestelling plaatsen om de bestelling definitief te bevestigen. Er wordt automatisch een e-mail verstuurd met een bevestiging van de bestelling. Let op: Bevestiging niet ontvangen? Dan is de bestelbevestiging waarschijnlijk in de spam folder/ ongewenste post terecht gekomen.

Wanneer en rond welk tijdstip wordt mijn bestelling bezorgd?
De bestelling wordt altijd automatisch op de eerst volgende bezorgdag ingepland. De bezorging is iedere dinsdagavond tussen 16.30 – 20.30 uur.

Bezorging
De bestelling wordt aan huis bezorgd. De bezorgkosten zijn €3,95 voor bestellingen tot €50,00. Boven de €50,00 zijn er geen bezorgkosten.

Gewichtsafwijkingen bij enkele (bulk)producten BARF
De verpakkingen van enkele BARF producten kunnen soms iets afwijken in gewicht. Vaak geldt dit voor de bulk verpakkingen. Het gewicht van deze producten wordt altijd achteraf aangepast en vaak bij de bezorging al gelijk verrekend. Het totaalbedrag kan om deze reden iets meer of minder worden.

Betaling
De bestelling kan enkel vooraf per bank overgemaakt worden. Achteraf betalen na de levering is niet mogelijk, de bestelling kan dan niet worden bezorgd.